• Ma-Vr 9-21u Za 9-15u

Producten

Bij ons te koop

Phytomer , zee-cosmetica

Als schoonheidsproducten gebruiken we het merk Phytomer. Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica, en haalt haar inspiratie uit de zee. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen voor uw lichaam, deze bezit alle elementen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid.

Alle producten van Phytomer bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid, hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, die samengesteld zijn uit de beste werkstoffen helpt Phytomer u de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen de tijd en de gebrek aan vocht.

Phytomer wordt in meer dan 70 landen gebruikt (o.a. in hotels als Marriot Jordan Valley, Hilton Fort Lauderdale en Spa Marine Italy) en heeft meer dan 10.000 verkooppunten wereldwijd.
Image

Soleo, Supertan & Australian Gold

Ons zonnecentrum maakt gebruik van producten van Soleo, Supertan en Australian Gold ter bescherming van de huid.

LINGOTTI

Wie zichzelf eens extra wil verwennen, kan bij ons ook kwaliteitsjuwelen kopen van Lingotti.
Image
Image

SUNCYBELLE
Pas 307 2440 Geel

Contact
Zaakvoerster Ils van Roey
0496 / 98 51 57
info@suncybelle.eu

KBO.0686873133

© 2019 Suncybelle - Site by bluered